Hírek a vasút világából minden mennyiségben

Itt minden hírt megtalálsz, legyen szó a vonatokról, a városi közlekedésről vagy virtuális vasútról! Minden, ami sínen közlekedik! Ha van egy jó, érdekes cikked, küldd el a sherlock20@gmail.com címre!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Linkblog

2010.08.08. 19:07 Sherlock20

Helyreállították a megrongálódott pályaszakaszt

Ma délután a szakemberek végeztek a Kőbánya alsónál keletkezett "kráter" helyreállításával. A MÁV közleménye:

„A szakemberek a hétvégén nagy erőkkel dolgoztak annak a pályaszakasznak a helyreállításán, melyet a pénteki vihar rongált meg. Ma délután befejezték a munkánkat, így holnap reggeltől a személyvonatokkal utazók átszállás nélkül érhetik el Budapest-Nyugati pályaudvart és újra járnak a monori helyi vonatok is.

Mint azt korábban közöltük, péntek délután a heves esőzés mintegy 5 méter mély kráter alakban kimosta a zúzottkövet és a töltés anyagát Kőbánya alsó megállóhely egyik vágányától 40 centiméterre. A biztonságos közlekedés érdekében ekkor Kőbánya alsón csak egy vágányon jártak a vonatok, és a szakemberek megkezdték a sérült szakasz helyreállítást. Péntek este megbontották a vasúti töltést, szombaton beemelték és rögzítették azt az ideiglenes szerkezetet, amely lehetővé teszi hogy a sérült szakasz most – sebesség korlátozás mellett – újra használható. Hétfőtől újra menetrend szerint közlekednek járataink a Budapest – Cegléd – Szolnok vonalon.”

Szólj hozzá!

Címkék: máv vihar menetrend kőbánya alsó


A bejegyzés trackback címe:

https://hirekavasutvilagabol.blog.hu/api/trackback/id/tr322207858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása