Hírek a vasút világából minden mennyiségben

Itt minden hírt megtalálsz, legyen szó a vonatokról, a városi közlekedésről vagy virtuális vasútról! Minden, ami sínen közlekedik! Ha van egy jó, érdekes cikked, küldd el a sherlock20@gmail.com címre!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

2009.10.03. 20:27 Sherlock20

Vonatozás 480 forintért - I. rész (Vác)

A mai napon végre eljutottunk Vácra, a már eltervezett útirányon keresztül. És akkor most következzék a beszámolóm. (Lehet, hogy nbalintn-t rá tudom venni, ő is írjon egyet...)

Az első megálló Kőbánya alsó volt. Áthaladt három gyorsvonat is, mire kb. 12 perc késéssel megérkezett a Lajosmizsei Usgyink. (Bálint csinált 2 videót is a gyorsokról. Feltöltésük várható!)

 Liget téri látkép.

A gyorsvonat (vagy IC)

Majd jött végre az Usgyink. A Nyugatiban volt rohanás, mert természetesen a rendezőn még 5 percet álltunk. De azért elértük a Hernyóból lett Flirt-ünket. (Nem figyeltem, hogy hétvégén nem 100%, hogy a zónázó BDVmot lesz...)

 
A kijelző
 
Érkezés Vácra. A Flirt mellett a Veresegyházi személy látható.
 
 

Majd kicsit később érkezik egy Bzmot, hogy a Balassagyarmati személyt elhúzza.

 És mitlátnak szemeink? Egy a Keletiből érkező nemzetközi IC vonatot, amit egy Skoda (?) mozdony húz.

Később felszálltunk a Vácratóti személyre.

 
Jó koszos...
 
Majd aztán jött egy személy a Nyugatiból. Nem is ment tovább. Ekkor már érezhetően sokan voltak az állomáson. Ütemes menetrend van, fél óráig körübelül tök kihalt minden, hangos kussol, majd egyszerre jön minden. Zónázó innen-onnan, személy vonatotok, és egyszerre több száz ember keresi a vonatját.
 

 

 És jött a mi személyvonatunk is. Egy Talent volt. Se a Hernyó, se a posta Bhv nem jött össze. De még úgyse utaztam se Flirtön, se Talenten...

És végezetül egy kép a Nyugatiból:

Az én képei innen érhetőek el. Az itteniek nagyobb méretben és a többi fel nem használt kép. Bálint barátomé innen érhető el. Remélem hamarosan az Ő képeivel is olvashatunk majd egy beszámolót.

Szólj hozzá!

Címkék: vasút élménybeszámoló vác vonatozás 480 forint nyugati pu.


A bejegyzés trackback címe:

https://hirekavasutvilagabol.blog.hu/api/trackback/id/tr131425601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása