Hírek a vasút világából minden mennyiségben

Itt minden hírt megtalálsz, legyen szó a vonatokról, a városi közlekedésről vagy virtuális vasútról! Minden, ami sínen közlekedik! Ha van egy jó, érdekes cikked, küldd el a sherlock20@gmail.com címre!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

2010.01.17. 20:09 Sherlock20

Megjelent ez az...

Végre jó a gépem, 146 csúnyaság volt rajta... De most már jó, úgyhogy gőzerővel írom a bejegyzéseket.

Megjelent az Alföld 5 első javítása. Letölthető a pálya honlapjáról. Ami változott:Javítva lett a hibás consist, módosítva lett Debrecen állomás láthatósága, Lakitelek-Árpádszállás között a távlati jövőbe mutató teleportálások javítva lettek, Csongrád és Vácrátór 3 fogalmú előjelzőt kapott, helyére került Ilonaszállás és Ötfa megállók "épülete", új információs tábla Tőserdő környékén, néhány vasutas, óra a ceglédi peronra, új épület Zuglóba, hosszabb perontető Kőbánya-alsón, lassújel a kőérutcai átjáróba a jobb vágányon.A lista Rofia hozzászólásából származik a fórumról.

Hosszas várakozások után megjelent az ICS MSTS-hez. Le lehetett tölteni, aztán egy hiba miatt nem, aztán újra le lehett szedni a vm15 oldaláról, (ekkor töltöttem le én is) aztán megint most már nem. Hiányzik egy hang, valamint gubanc van az 5-ös (utastér) nézettel.Nem sokat mentem vele még, de jó nagyon. A hangok jók, texttel nincs gond. Megérte várni. Amint javítva lesznek a hibák, egy tökéletes villamost kapunk majd "kézhez". Az ajtóhangokat egy külön program kezelei, ahogy volt az eddigi villamosokkal is. Ezt kell indítás előtt elindítani. A *.zip tartalmát az ICS mappába kell mejd kibontani. Ezt csak azért mondom, mert - legalább is az általam letöltött verzióhoz még - nincs readme.

BKV sztrájk: közeledtek az álláspontok, de még megállapodás nem született este 20 óráig.

Szólj hozzá!

Címkék: bkv sztrájk ics msts alföld5


A bejegyzés trackback címe:

https://hirekavasutvilagabol.blog.hu/api/trackback/id/tr371680282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása