Hírek a vasút világából minden mennyiségben

Itt minden hírt megtalálsz, legyen szó a vonatokról, a városi közlekedésről vagy virtuális vasútról! Minden, ami sínen közlekedik! Ha van egy jó, érdekes cikked, küldd el a sherlock20@gmail.com címre!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Linkblog

2010.08.13. 21:10 Sherlock20

Vágányzári menetrend, téli menetrend

Sanjos akárhogy is forgatjuk a naptárunkat, bő két hét múlva beköszönt az ősz, az iskola, és egyéb borzadalmak. Na meg a téli menetrend. Ez elsősorban a balatoni közlekedést érinti, de természetesen más vonatok menetrendje is változhat.

A pécsi vonalon is változások lesznek, igaz ideiglenesen, és még most augusztusban. Íme a MÁV-Start híre a vágányzárról:

„Tájékoztatjuk tisztelt utasainkat, hogy a rendkívüli időjárás miatt Pincehely–Dombóvár és Csoma-Szabadi–Baté állomások között megrongálódott a pályaszakasz, ezért a helyreállítás ideje alatt, előreláthatólag augusztus 23-31. között folyamatos vágányzár lesz érvényben a vonalszakaszon.

A személyszállító vonatok utasait Pincehely–Dombóvár–Pincehely, Kaposvár– Dombvár–Kaposvár, a pécsi IC vonatok utasait Simontornya–Dombóvár–Simontornya viszonylatban vonatpótló autóbuszokkal szállítjuk.
A Somogy IC vonat vonatpótló autóbuszai Kaposvár–Simontornya–Kaposvár viszonylatban közlekednek.
A közlekedési rend módosulása miatt a Budapest-Pécs viszonylaton a menetidő kb. 45 perces meghosszabbodásával kell számolni.

Azon kaposvári utasainknak, akik a Budapest-Pécs között vonalon rendes üzemmenet estén dombóvári átszállással utaznának, közvetlen vonatpótló autóbuszt közlekedtetünk Simontornya-Kaposvár között.

A munkálatok ideje alatt az InterCity járatok 360 Ft helyett 140 Ft-os helyjegy váltása melett vehetők igénybe.   

A vágányzár ideje alatt érvényes módosított menetrendek listája ide kattintva érhetők el.”

 

MÁV-START Zrt.

 

Szólj hozzá!

Címkék: menetrend vasút máv start


A bejegyzés trackback címe:

https://hirekavasutvilagabol.blog.hu/api/trackback/id/tr12220236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása